Administratie en advies met persoonlijke aandacht

Over P.A.-Boekhouden

P.A.-Boekhouden is het administratiekantoor waar je terecht kunt voor je administratie en al je financiële vragen. WIj ondersteunen Zzp'ers, kleine ondernemingen, verenigingen en stichtingen bij hun financiële administratie, jaarcijfers en aangiftes omzet- en inkomstenbelasting. 


Missie:

Zzp'ers, kleine ondernemingen, verenigingen en stichtingen ontzorgen door het opzetten en onderhouden van hun financiële administratie. 


Visie:

Doe waar je goed in bent, dat doe ik ook!


Kernwaarden:

Persoonlijk en laagdrempelig
Als universitair afgestudeerde financiële man heb ik voldoende kennis en ervaring in huis om je maximaal te kunnen ondersteunen bij jouw financiële vraagstukken. Daarbij vind ik het belangrijk om jouw bedrijf goed te leren kennen. Graag doe ik dit op een informele en persoonlijke manier. Zo kunnen we snel schakelen en blijf ik goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom jouw bedrijf. 

Betrokken en toegankelijk
Ik word graag betrokken bij de bedrijfsvoering van al mijn klanten. Of deze nu groot of klein zijn. Samen streven om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Ik met mijn boekhoudkundige expertise; jij met je ondernemingsdrift. Korte lijnen, zodat we makkelijk en snel kunnen schakelen. Dat zorgt voor een goede samenwerking met gewenste resultaten.

Betrouwbaar en oprecht
Betrouwbaarheid en transparantie zijn twee belangrijke punten als het gaat om de boekhouding. Wanneer het gaat om de financiële gezondheid van je bedrijf, moeten we alles eerlijk en open met elkaar kunnen bespreken. Dit draagt bij aan het succes en zo worden problemen voorkomen. Jij vertrouwt mij immers met de financiële resultaten van jouw bedrijf en dat moet ook. Zo kan ik je namelijk te allen tijde voorzien van advies. 


Wil je graag persoonlijk kennismaken? Vul dan het contactformulier in.