Administratie en advies met persoonlijke aandacht

Welkom bij P.A.-Boekhouden

De meeste ondernemers zijn liever niet bezig met het boekhouden. Je bent niet voor niets ondernemer geworden. Jij doet het liefst wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Natuurlijk zie je het belang van het op orde hebben van je boekhouding wel in, maar toch wil je hier zo min mogelijk energie en tijd aan kwijt zijn.

Waarom een goede boekhouding?

Behalve dat een goede boekhouding verplicht wordt gesteld door de Belastingdienst, geeft het jou ook inzicht in de financiële gang van zaken van je bedrijf. Daardoor kun je op tijd bijsturen en ingrijpen als het financieel bijvoorbeeld wat minder gaat met je onderneming. Zo kom je als ondernemer niet voor verrassingen te staan. 

 

Zelf doen of juist uitbesteden?

Natuurlijk kun je ervoor kiezen om je boekhouding zelf te doen. Hier ben je echter wel de nodige tijd aan kwijt. Tijd die je ook aan je onderneming had kunnen besteden. P.A-Boekhouden begrijpt dat helemaal en daarom bieden wij een unieke combinatie aan. Snel en eenvoudig inzicht geven in de financiën van jouw bedrijf. Wat zijn je exacte inkomsten per klant? Wat zijn de totale uitgaven? En het belangrijkste: maak je winst? Alles in één oogopslag op een rij. Jouw harde werk moet natuurlijk ook iets opleveren en dat maken wij inzichtelijk. 

Jouw boekhouding helemaal op orde

De boekhouding begint na het inschrijven van je onderneming bij de KvK, het aanvragen van een btw-nummer en de opening van een zakelijke bankrekening. Samen kunnen we je boekhouding opzetten of inrichten op de manier die jij aangenaam vindt. Zodat jij over de informatie en rapportages beschikt die relevant zijn voor je bedrijfsvoering.

Door het werken met e-Boekhouden heb je op elk gewenst moment inzage in jouw zakelijke financiën. Met deze tool kunnen we ook begrotingen en prognoses maken, zodat je de toekomst van je bedrijf kunt voorspellen en zien waar je over een tijd staat. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor andere belanghebbenden, zoals banken of andere investeerders, kan dit interessant zijn.

Het aanbod bestaat uit vijf verschillende pakketten. Afhankelijk van je ondernemingsvorm is er altijd een pakket dat bij je past. En in alle gevallen word je volledig “ontzorgd”. Je kunt gewoon bonnetjes en facturen ongeordend mailen en P.A.-boekhouden maakt jouw boekhouding volledig op orde. 


Wil je graag persoonlijk kennismaken? Vul dan het contactformulier in.